Tio minuter vid havet



Igår var vädret världens tråkigaste, det snöade eller det som föll ner liknade väl mer regn och det var grått och eländigt. Syrran och jag åkte i alla fall iväg till Kaskö och vandrade i slaskig skog med regnskydden överdragna på kameraväskorna.



Efter en liten promenad kom vi fram till klipporna vid havet. Där riggade vi upp stativet och tog en par bilder bland annat den här nedanför. Sedan packade vid ner allt igen, gick till bilen och åkte hem. Vilken utflykt alltså, men sånt kan man göra om man har tråkigt en lördag och desperat söker bloggmaterial.

 
Vi bestämde i alla fall att vi ska tillbaka hit i sommar och titta på en soluppgång och fånga den på bild så klart. Tror det kan vara riktigt vackert. Annars tycker jag att den här vintern kan börja vara förbi och att vi kan börja välkomna våren istället. Vintern har aldrig varit någon favorit för mig och kommer nog knappast aldrig att vara det heller. 
 
Till sist bjuder jag på en bild av mig och min darling. Som sakt regnade det och jag liknande väl mera råtta än människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback