Utflyktsdag på Rhodos

Here we go again, ännu mera resebilder :)



Under Rhodosdag nummer två stack vi iväg med Sofia och gänget på utflykt. Det tog en rätt lång stund innan vi hittade varandra (eftersom Patricia och jag inte riktigt visste var vi höll hus) och kunde åka iväg. Först ut var Kremasti beach, som inte låg så långt borta från vårt hotell. Detta var en riktigt mysig strand eftersom man låg under stora träd och solade. Det var alltså inte så folktomt som det ser ut att vara på bilderna :) 

 
Efter Kremasti åkte vi mot östra sidan av ön, till Oasis beach. Här var det hett kan jag lova. Denna strand var också rätt speciell som ni kan se. Den var fylld utav klippor samt fanns där en Taverna inne i den största klippan där man kunde köpa svalkande drycker. Man skulle definitivt veta var man satte fötterna om man gick ut och simmade här, eftersom det även fanns mycket hala klippor i havet. 
 
 
Vi fortsatte färden mot Lindos. Har tyvärr ingen bild från själva Lindos beach, eftersom jag började må väldigt illa här, men efter ett och ett halvt liter vatten, en simtur och något att äta var jag på benen igen. Tur var väl det, panoramautsikten över Lindos by skulle nämligen fotograferas på vägen hem. Längst uppe på toppen syns akropoliset, det var alltså så högt vi vandrade den andra dagen vi besökte Lindos. På bilden längst ner ser ni vårt resesällskap och den snygga bilen, de behövde nog också få vara med på en bild :) 

En riktigt trevlig dag med många goda skratt och att få en möjlighet att se stora delar av Rhodos genom bilrutan och kunna stanna när man ville var inte alls illa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback