Tyskland del 4

 
På tidagen blev det tidig väckning eftersom vi skulle ta tåget till Hamburg. Åkte mot Hauptbanhof och tog en fika och kolla facebook på starbucks medan vi väntade på tåget. Tågfärden till Hamburg tog väl ungefär två timmar.
 
 
Det första vi gjorde när vi anlände till Hamburg var att gå till konstmuseet. Det var vel inte så värst intressant. Fjantade mest bara på. Fjantade oss så mycket att vi till sist hamnade i ett rum som det inte fanns någon konst i. Vi var lite lost så att säga. Hittade inte tillbaka till början, så vi fick ta första bästa dörr ut för att sedan gå runt halva huset och in tillbaks.


Efteråt satte vi oss på en buss med guidning runt Hamburg. Fick se det mesta. Dessutom körde vi genom Reeperbahn (red-light district). Efter rundturen åkte alla andra tillbaka till Reeperbahn för att gå på Panoptikum (waxmusem) medan Jessica och jag gick in till några affärer för att leta reda på en marinblå kavaj och min americasjal ;)
 
 
På tåget hem höll vi på med det ena och det andra. Fick oss i alla fall många goda skratt. Folk började till och med vända sig om och titta på oss.
Fortsatte kvällen på baren och bilderna från den kvällen vågar jag nog inte visa här. Tyvärr ;)

Trackback