NYC part 3

Dag två i New York var vi ganska lata om jag får säga det själv. Vi började dagen med frukost på hotellet som alla andra morgnar och sedan hoppade vi på tunnelbanan ner till södra Manhattan. Under våra storstadsbesök har vi lärt oss att det är ett måste att bo nära en tunnelbanestation, eftersom man helst vill stiga av utanför dörren efter en dag på vift. Så denna gång hade vi en precis utanför hotellet. Perfect!


Vårt mål denna morgon var att flyga helikopter. Vi tog oss till helikopterområdet och fick ganska direkt betala och vänta i cirka en timme innan vi fick lite säkerhetsinstruktioner och fick vandra ut till helikopterplattan. 


Och här är det NEW YORK CITY FROM ABOVE! :) Något som jag länge drömt om att få se, värt varenda cent. 


Såklart fick man ju inte fotografera själv på helikopterplattan(fotografens mardröm), vilket resulterade i att någon av oss blundade på alla bilder. Vi är ju liksom vana att ta en sådär trettio stycken bilder innan vi blir nöjda. Nå, här är vi alla fall fram helikoptern vi flög med. 

 
På helikopterplattan stog väldigt många helikoptrar och var man än rörde sig i New York kunde man se någon snurra i luften. Helikopterturen var helt klart en av det bättre sevärdheterna i New York, så roligt att se staden uppifrån.


Efter helikopterturen vandrade vi iväg till Brooklyn bridge, men där var det förstås proppfullt så vi vände ganska snabbt och styrde kosan mot Soho och det hypade The butcher´s daughter istället. Drack den dyraste juice jag någonsin druckit och konstaterade att det inte var någon hit. Efter detta vandrade vi runt lite i Soho, latade oss lite i solen och stal lite av Starbucks internet ;) 


Ett ställe som man också måste besöka om man är i New York är Central Park. Central park är så himla stort, det kan vi nog verkligen intyga eftersom vi letade en sten som vi sett att man ska stå på när man är här. Japp, vi är lite galna ibland, men vad gör man inte för en bra bild :) Basse trodde han hade den på spåren och mitt i allt var han helt försvunnen. Vi andra var rätt trötta så vi gav upp och satte oss på en parkbänk och väntade på att han skulle ringa och säga att han hittat den. Ingen sten fann vi förstås. 

 
På en parkbänk i självaste Central park i New York, kan ni förstå. Riktigt roligt att sitta och spana in New York borna. 


Underbara älskade New York, saknar dig så!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback