Sista dagen i Tyskland


Tisdagen var också en skoldag. Fick var med på de utländska elevernas undervisning. Där man förstod vad de pratade om mycket bättre. Men måste säga att de ändå var otroligt duktiga. Fick också vara med på en musiklektion med en mycket nyfiken musiklärare. Slutade lite tidigare och följde med Lara och Michelle hem till Michelle. Åt spagetti med tomatsås och chekade facebook samt tittade på några tyska tv-program.


Lara åkte iväg på körlektion men när hon kom tillbaka så förde hon oss till bussen som vi tog till stationen och därefter hoppade på tramen. Var meningen att vi skulle åka till kyrkan. Men tramen stannade aldrig vid någon kyrka så det blev att åka till ändstationen och sen tillbaka till centrum. Spenderade några timmar i centrum och shoppade det sista innan vi mötte upp Josefine och Victoria och gick tillbaka till jugendherberge. När vi gjort oss klara kom tyskarna upp till oss och sen åkte vi mot hauptbahnhof.


Gick in på en bar där vi spenderade den sista kvällen med dem. Tog en öl och sen åkte vi tillbaka till jungendherberge. Träffade några på tramen som var nyfikna på varifrån vi var och vad vi studerade. Fick oss några goda skratt. Åj, Haha :)


Började packa och göra oss klara för hemfärd. Sov några timmar och sen var det bara att hoppa upp och se glad ut. Tog taxi till flygplatsen,cheka in och åkte slutligen hemåt. Så här vackra var vi på planet :)

Det var otroligt roligt att äntligen få besöka Tyskland och jag kom hem med många glada minnen. Att få en uppfattning om deras kultur och framförallt att höra språket var mycket givande. Önskar själv att jag skulle kunna prata tyska flytande, så ett mellanår i Tyskland skulle inte sitta helt fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback